Gençler Elazığlı Tarım Bakan Yardımcılarına seslendi!

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği bölümünden mezun olan gençler atama bekliyor.

Gençler Elazığlı Tarım Bakan Yardımcılarına seslendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da atama bekleyen Su Ürünleri Mühendisleri, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları, Elazığlı hemşehrilerimiz M. Hadi Tunç ve Ayşe Ayşin Işıkgece’ye seslenerek yıllar süren üniversite eğitimlerine rağmen iş bulamadıklarını belirterek biran önce atama beklediklerini söyledi.

Yıllar süren üniversite eğitimlerinin ardından hala iş bulamadıkları için dert yanan gençler Elazığlı Tarım Bakan Yardımcıları M. Hadi Tunç ile Ayşe Ayşin Işıkgece’ye seslenerek atama beklediklerini açıkladı.

"KPSS PUANLARIMIZ YANMASIN"

Tarım ve Orman Bakanlığının en son 2020 yılında 88 kişiye kadro ataması yaptığını belirten gençler 2021 yılında KPSS puanına göre hala atama yapılmadığını ifade ederek şunları söylediler;

“Tarım ve Orman Bakanlığı, Su Ürünleri Mühendisliği kadroları atamalarında hala bir ses yok. Her atamada en düşük sayıyı Su Ürünleri Mühendislerine veren bakanlık yetkililerinden 2021 yılı için kontenjanın en az 500’e çıkarılmasını istiyoruz.

Ayrıca onlarca yıl emek vererek, İki yılda bir yapılan KPSS’de aldığımız puanların 2022’ye gireceğimiz şu yakın zamanda bu emeklerimizi boşa çıkarılmamasını, puanlarımızın yanmamasını ve biran önce atama takviminin açıklanmasını istiyoruz”

"ELAZIĞLI BAKAN YARDIMCILARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ"

Elazığ’ın üç bir tarafı sularla çevrili olduğunu belirten gençler; “İlimizin ve ülkemizin etrafının sularla çevrili olması fırsatını değerlendirmek ve bu konuda ülkemize ve bölgemize önemli katkılar sağlamak istiyoruz. Eğitim hayatımız boyunca aldığımız eğitim ve tecrübelerin değerlendirilmesi ve Bakanlığın atama takviminin açıklanması için Elazığlı Bakan Yardımcılarımız Hadi Tunç Bey ile Ayşe Ayşin Işıkgece’den destek bekliyoruz.”