Gölbaşı ilçesinde çevre temizliği seferberliği

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye Temizlik İşleri ekipleri Gölbaşı Meslek Yüksekokulu önünden geçen yürüyüş ve bisiklet yolunda temizlik çalışması yaptı.

Gölbaşı ilçesinde çevre temizliği seferberliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Temizlik İşleri ekipleri Gölbaşı Meslek Yüksekokulu önünden geçen yürüyüş ve bisiklet yolunda temizlik çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediye olarak çevre temizliğine her zaman önem verdiklerini belirterek temiz bir çevrenin sağlık açısından önemine vurgu yaparak vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Gölbaşı Belediye Başkanlığına bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında bulunan cadde ve sokaklar tek tek temizlenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaların oldukça başarılı olduğunu belirten vatandaşlar, “Belediye ekiplerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Belediye ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları dolayısıyla sokak ve caddelerimiz pırıl pırıl hale getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.