Güzellik Uzmanından soğuk havalarda cilt bakımı uyarısı

Güzellik Uzmanı Necla Bak, kuru ve soğuk havalarda cilt sağlığına dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Güzellik Uzmanından soğuk havalarda cilt bakımı uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni sezon değerlendirmesi yapan Güzellik Uzmanı Necla Bak, "Mevsim geçişinden çıktık yeni bir sezona girdik ve kasım ayındayız, sektörel olarak uzun bir yaz süreci geçirdik. Pandemi kaynaklı çok tatil de olmadı ama süreç içerisinde yeni sezona girdik. Bu sezon, bütün işlemlerin rahatlıkla yapabileceğimiz yeni bir dönem. Biz de Necla Bak Beauty Center olarak işletmemiz hizmet verdiği günden bu yana sezon girişlerinde, belirli riayet günlerinde mümkün oldukça kampanyalarla destek veriyor. Pandemi sürecinde de sektörü canlı tutmaya çalışıyoruz." dedi.

Yeni sezon sürecinde yapılabilecek işlemlerden de bahseden Güzellik Uzmanı Necla Bak: "Dermapen, mezoterapi, Prp uygulaması, cilt uygulamaları sıklıkla yapabilecekleri, sezon itibariyle tercih edilebilecek işlemlerdir" dedi.

Güzellik Uzmanı Necla Bak yeni sezonda lazer epilasyon işleminin yeni sezona uygunluğunun bilgisini vererek gönül rahatlığıyla yapılabileceğini de söyledi.

Mevsim geçişleri ile birlikte kuruyan havalar cildimizi doğrudan etkilemekte. Güzellik Uzmanı Necla Bak kuruyan havalarla birlikte vatandaşların dikkat etmesi gereken durumlardan, aynı zamanda vatandaşların evde de kendi imkânları olanağında yapabileceği pratik uygulamalar hakkında tüyo verdi.

Bak, "Kuru havalar memleketimizde iklim şartları nedeniyle bizleri etkiliyor, Havaların kuru olmasıyla cildimize bakım yaptırmak şart olduğunu ve dikkat edilmesi gerektiğini belirterek vatandaşlarımız kırışmamak için su tüketimine dikkat etmeli beslenmeye önem göstermelidir. Lekelenmemeleri için koruma faktörlerini uygulamalıdır. Vatandaşlarımız günlük cilt temizleyicisini,  serumunu ve nem ve onarıcı kremini aksatmamalıdır, evde bu uygulamaları kolayca yapabileceklerdir. Eğer vatandaşlarımızın imkânı varsa ayda bir defalığına cilt bakımı tercih ederek kendileri için yatırım yapmış olurlar" dedi.