Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

Elazığ'da hava nasıl olacak? 15 Ocak Cuma 2021 Elazığ hava durumu raporu yayımlandı. İşte meteorolojiden Elazığ hava durumu tahmini.

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji 13. bölge müdürlüğünün tahminlerine göre,Bölgemizde havanın parçalı bulutlu, öğlen saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.Rüzgarların güneyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Yer yer kuvvetli yağmur,yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ELAZIĞ HAVA DURUMU, 7°C ( Parçalı bulutlu, öğlen saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmurlu)