Haluk Arslan'a sevgi seli

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, partisinin düzenlediği 'Kardeşlik Buluşması'na katıldı. Programda kalabalığa seslenen Arslan, 'Elazığ, sevdiğim şehir, bana çok şey kattı. Bana çok şey öğretti. Bu şehre karşı sorumluluğum var.' dedi.

Haluk Arslan'a sevgi seli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine hazırlanan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan “Kardeşlik Buluşması'nda partilileriyle buluştu ve programa çok sayıda vatandaş katıldı. Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ile birlikte toplantının yapıldığı salona giren Arslan, coşkulu kalabalığı selamladı.

HACIBEKİROĞLU: “MİLLİ GÖRÜŞ SIRADAN BİR HAREKET DEĞİLDİR”

Kardeşlik Buluşması programında konuşan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, partililere seslendi. Milli görüş hareketinin Türk Siyaset tarihine damgasını vurduğunu belirten Hacıbekiroğlu, “Eğer siz milli görüşü sıradan bir siyasi hareket olarak görürseniz sakın ha hata yaparsınız. Bu hareket asla sadece siyasi bir hareket değildir.  Bu hareket yeryüzünde yaşayan yedi milyon insanın kurtuluşu için 1969’da besmele çekilerek, Ya Allah diyerek Türk siyaset tarihine damgasını vurmuştur. Onun için bu hareket kutlu bir harekettir.” diye konuştu.

ARSLAN: “BENİ ELAZIĞ, HALUK ARSLAN YAPTI. ELAZIĞ’A BORCUMU ÖDEYECEĞİM”

Alkışlar ve sloganlarla kürsüye çıkan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, coşkulu kalabalığa selamlama konuşması yaptı. Arslan konuşmasında Elazığ’a olan sorumluluğu yerine getirmek için aday olduğunu belirterek, “Bu güzel şehir, sevdiğim şehir bana çok şey kattı. Bana çok şey öğretti. Beni Haluk Aslan yaptı. Bugün yaşadığım bu şehir bana birçok değer kattı. Bu şehre karşı sorumluluğum var ve bu sorumluluğu yerine getirmek için, bu görevi yerine getirmek için buradayım. Bu borcumu ödemek için buradayım, benimle beraber misiniz?” dedi.

ARSLAN: “ÇARESİZLİK PROPAGANDASINA EYVALLAH’IMIZ YOK, ÇARE SİZSİZSİNİZ”

Her türlü dayatmaların karşısında olduğunu söyleyen Arslan, “Bu seçim birçok açıdan farklı anlamlar taşıyor. Çaresiz gibi hissettiğimiz çaresizliğin bize farklı algılarla, farklı yöntemlerle, farklı tehditlerle dayatıldığı bir dönemde çare var haykırışının içerisindeyiz.  Evet, hiçbir dayatmaya ve hiçbir tehdide hiçbir çaresizlik propagandasına Eyvallahımız yok. Çare var, çare sizsizsiniz. Şehirde araçlarımız için yeterli otopark yok, yollarımız yeterli değil, alt yapımız problemli, bir yağmur yağdığı zaman caddelerimiz sel oluyor. Mahallelerimiz arasında dengesizliklik var. Hizmetler adil ve dengeli bir şekilde toplumun her kesimine ulaşmıyor. Dürüst ve adil bir yönetim ortaya koymadan alt yapı hizmetleri belediyelerin asli işi olan hizmetlerini, imar hizmetlerini doğru düzgün yapmadan şehrin kaynaklarını, şehrin imkanlarını topluma insan odaklı duyarlı çevreye duyarlı bir şekilde sunmadan nasıl bir güçlü ülke olabiliriz?” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: “İNSANLARIMIZIN ÖNÜNE UCUZ VAATLERLE ÇIKMADIK”

Ucuz vaatlerle Elazığlıların karşısına çıkmayacaklarını belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, “Biz kesinlikle yalan söylemeyeceğiz ve aldatmayacağız.  Çalmayacağız çaldırmayacağız. Oturmayacağız çok ama çok çalışacağız. Biz çalışmak için geliyoruz. Dürüstlük ve adalet üzerinde olacağız yeter artık. Biz bu yüzden siz değerli insanlarımızın önüne ucuz vaatlerle çıkmadık.” dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği “Kardeşlik Buluşması” programında son olarak Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan'la birlikte ilçe ve belde belediye başkan adayları platforma çıkarak vatandaşları selamladı.