Hanım Pehlivan başkanlığa aday

Elazığlı iş kadını Hanım Pehlivan, Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Hanım Pehlivan başkanlığa aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pehlivan yaptığı açıklamada, 2018 Ocak ayında yapılacak Elazığ Berberler ve Kuaförler odası Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Pehlivan, Oda çalışmalarına yeni ivme kazandırmak ve sektördeki sorunlara çözüm üretmek amacıyla başkanlığa aday olduğunu kaydetti.

Başkan seçilmesi halinde tüm esnaf ve sanatkarların emrinde olacağını ifade eden Pehlivan, şöyle konuştu: “Sorunlarla kavrulmakta olan berberler ve kuaförler odasının asıl kimliğine kavuşması için başkanlığa aday oldum. Odamız yeni kimliği ile sorun kapısı olmaktan çıkıp çözüm ortağı olacağımız bir adres olacaktır. Çalışma saatlerini ve Pazar tatillerini düzenleyeceğiz. İşyerleri arasındaki mesafe sorunlarını gözden geçirip beli bir kalıba oturtacağız. Cam ve vitrinlerdeki yazı ve fiyat tarifeleri ele alınacak. Mesleki eğitim seminerleri verilecek. KOSGEB ve AB destekli projeler hayata geçirilecek. Üyelerin finansal kredi sorunları çözülecek, TOKİ ile esnafın konut sorunu çözülecek. Sosyal haklar ele alınıp kamu kurum ve kuruluşlar ile ortak hareket edilecek. Mesleki etkinlikler ile esnaflar ve üyeler gündemde tutulacak. İş sağlığı güvenliği ile üyelerimizin yaşam kalitesi arttırılacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer alınacak. Gerek mesleki problemler, gerekse mevcut sistem ve yönetimden kaynaklanan sıkıntılar ve en önemlisi mensubu olduğum mesleğimin toplum içerisindeki hak ettiği değerine yeniden kavuşması, eğitimli yeni nesillerin kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmeleri için, yolarını açmak ve onlara ışık tutmak adına Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday oldum. Memleketimize ve asil meslektaşlarım için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”