Hastane Caddesi yenileniyor

Elazığ Belediyesi, yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarıyla şehrin yaşam kalitesini yükselterek modernizasyonunu artırmaya devam ediyor.

Hastane Caddesi yenileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu doğrultuda sürdürülen çalışmalar kapsamında şehrin en işlek caddelerinden olan Rızaiye Mahallesi (Hastane) İnönü Caddesi, başlatılan kaldırım ve tretuvar çalışmalarıyla yeniden düzenlenerek daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Cadde üzerindeki mevcut kaldırım taşlarını mermer bordür ve karo taşlarıyla daha sağlam bir zemin üzerine inşa eden belediye ekipleri, başlatılan çalışmaların akabinde cadde üzerinde dekoratif aydınlatma çalışmaları da yaparak şehrin en yoğun güzergahlarından olan (Hastane) İnönü Caddesi’ne yepyeni bir vizyon kazandırıyor.

BAŞKAN YANILMAZ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaları yerinde görmek üzere (Hastane) İnönü Caddesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz hem gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de mahalle halkıyla sohbet etti.

(Hastane) İnönü Caddesi’nin şehir merkezinde birçok güzergâhın bağlantı noktasını oluşturduğunu belirten Başkan Yanılmaz, başlatılan kaldırım ve dekoratif aydınlatma çalışmalarının başta esnaf ve mahalle halkı olmak üzere bütün hemşerilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Devam eden çalışmaların yapılacak peyzaj düzenlemeleriyle birlikte en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydeden Başkan Yanılmaz, amaçlarının vatandaşlarımızın yaşam standartlarına katkı sunmak olduğunu belirtti.