Her saat başı yeni terminale sefer

Yeni Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne 15 Temmuz'dan itibaren 7/24 seferler düzenleyecek.

Her saat başı yeni terminale sefer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi, Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren EŞTİ (75) seferlerini başlatacak. Bu yeni hat, 7/24 hizmet verecek ve her saat başı sefer düzenlenecek.

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ OTOBÜS HATLARI ARTIRILDI

Elazığ Belediyesi, vatandaşların toplu taşımadan daha iyi faydalanması amacıyla otobüs güzergahlarında kalıcı düzenlemeler gerçekleştirdi. Abdullahpaşa (1) ve Abdullahpaşa Çevreyolu (3) otobüs hatları 3 araçtan 4 araca çıkarıldı. Bu düzenleme kapsamında Hilalkent (2) otobüs seferi askıya alındı ve Abdullahpaşa güzergahında değişiklik olmadan yeni seferler gerçekleştirilecek. Yeni düzenlemeler 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.

HER SAAT BAŞI YENİ TERMİNALE SEFERLER

Elazığ’ın uzun süredir beklediği Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali, modern ve konforlu yapısıyla hizmet vermeye başladı. ESTİ seferlerini yapan Yeniköy (18) araçları askıya alınarak, yeni hat EŞTİ (75) ile terminale 7/24 seferler düzenlenecek. Seferler her saat başı şu güzergahlar üzerinden yapılacak:

GİDİŞ GÜZERGAHI:

Fikret Memişoğlu Caddesi, Şehit İdris Doğan Caddesi, Balakgazi Caddesi, Yeni Cami Durağı, Gazi Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Çayda Çıra Kavşağı, Hazardağlı Kavşağı, İmam Efendi Bulvarı, Protokol Yolu, Hicret Mahallesi TOKİ Önü, Şehirler Arası Yeni Otobüs Terminali.

DÖNÜŞ GÜZERGAHI:

Şehirler Arası Yeni Otobüs Terminali, İmam Efendi Bulvarı, Hazardağlı Kavşağı, Çayda Çıra Kavşağı, Zübeyde Hanım Caddesi, Vali Fahri Bey Caddesi, İzzetpaşa Camisi, Hürriyet Caddesi, Şehit İdris Doğan Caddesi, Fikret Memişoğlu Caddesi.