Iğdır'da doğan kelebek bebeğe Diyarbakır'dan yardım

Iğdır'da, halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen epidermolysis bullosa hastalığı ile dünyaya gelen Yusuf bebeğe, Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sahip çıkarak acil ihtiyaçları için yardım kolisi gönderdi.

Iğdır'da doğan kelebek bebeğe Diyarbakır'dan yardım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Iğdır’da, halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen epidermolysis bullosa hastalığı ile dünyaya gelen Yusuf bebeğe, Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sahip çıkarak acil ihtiyaçları için yardım kolisi gönderdi.

Diyarbakır’da kurulan Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgedeki kelebek hastası çocuklara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde Iğdır’da kelebek hastası dünyaya geldiğini öğrenen dernek başkanı Şenay Çalışır, Yusuf bebek için hazırladığı yardım kolisini, ailesine gönderdi. Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Çalışır, “Kurulduğumuz günden bugüne ilk amacımız kelebek hastalarına yardım etmekti. Geçtiğimiz günlerde Iğdır’da bir kelebek çocuğu doğduğu bilgisini aldık ve ailesi ile iletişime geçtik. İlk etapta acil gereksinim olan eşyaları aileye ulaştırdık. Bundan sonraki günlerde de ailenin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.