İHH'dan savaş mağduru ülkeler için hayır çarşısı

Dünyada mazlum coğrafyalar için yardımlarını sürdüren İHH, savaş mağduru ülkeler için de kayıtsız kalmıyor. Bu kapsamda Elazığ İHH Kadın Kolları tarafından savaş mağduru ülkeler için hayır çarşısı düzenlenecek. 

İHH'dan savaş mağduru ülkeler için hayır çarşısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda  (PTT Meydanı) 30 Eylül – 2 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek hayır çarşısına Elazığlıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Kurulduğu günden bugüne dünya mazlumlarının yanında yer alan İHH’nın savaş mağduru ülkeler için de elini taşın altına koyduğunu ifade eden İHH Elazığ Temsilcisi Erdal Altunbaş, düzenlenen kermese tüm Elazığlıların katılımını beklerini kaydetti. Altunbaş, nerede bir mazlum varsa ona yetişmenin gayretinde olduklarını sözlerine ekledi. 

GAZZE’NİN ŞANLI HALKINA SELAMLARIMIZI İLETİYORUZ

Elazığ İHH Temsilcisi Erdal Altunbaş, Gazze’nin şanlı halkına selam ve dualarımızı iletiyoruz diyerek açıklamasında şunları belirtti:

“Yaklaşık 5 gün sürecek hayır kermesimiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlamıştır. Savaş mağduru mazlum coğrafyalara el uzatmak amacıyla organize ettiğimiz kermesimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Hanım kardeşlerimizin büyük emeklerle hazırladıkları yiyecekleri burada sizlere sunuyoruz. Kermesimizin hazırlanmasında emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu kermesle hedefimiz savaş mağduru ülkelere Elazığ'dan yardım ulaştırmak. Gazze'nin şanlı halkına buradan selam ve dualarımızı iletiyoruz. Sudan, Lübnan, Sudan, Afganistan vb mazlum coğrafyaları da unutmamak gerekliliğini biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hazırladığımız kermesin hayırlı olmasını diliyorum