İki çocuğun istismarı çizerek anlattığı davada gelişme!

7 ve 10 yaşındaki iki çocuğun istismar edildiği iddiasıyla açılan davada sanık anne Merve A. (27), üvey baba Rahmi A. (25) ve suça sürüklenen çocuk dayı S.C.G. (15) hakkında mütalaa açıklandı.

İki çocuğun istismarı çizerek anlattığı davada gelişme!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mütalaada, anne ve üvey babanın 70, dayının da 30 yıldan az olmamak kaydıyla ayrı ayrı cezalandırılması istendi.Savcı üç ismin de tutuklanmasını talep etti. Duruşma, 15 Kasım’da görülecek.

NE OLMUŞTU?

Geçen yıl haziran ayında, Balıkesir’de savcılığa giden babaanne, o dönem 6 ve 9 yaşında olan iki torununun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla, eski gelini Merve A., kocası Rahmi A. ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi oldu. 

Savcılık, babaannelerinin yanında olan, istismara uğradığı öne sürülen ana sınıfı öğrencisi G.E.G. ile ağabeyi İ.E.G.’nin, Çocuk İzlem Merkezi’nde ifadesine başvurdu. 

İfadesinde anne ve babasının ayrıldığını söyleyen küçük çocuk, annesi Merve A.’nın Rahmi A. ile evlendiğini, ancak başka erkeklerle de ilişkisi olduğunu söyleyerek, geçen yıl üvey babası Rahmi A. ile isimleri verilmeyen kişilerin kendisine istismarda bulunduğunu anlattı.

Küçük çocuk başından geçen olaylarla ilgili annesi Merve A., üvey babası Rahmi A. ve dayısı S.’den şikayetçi olduğunu ve ağabeyiyle kendisine çok acı çektirdiklerini anlattı.

Savcıya ifade veren ağabeyi. ise anneannesinin Finike’deki evinde kaldığı 7-8 aylık süreçte oklava ve şarj kablolarıyla dövüldüğünü söyledi. İstismara uğrayan ağabey, üvey babanın, annenin ve dayısı S.’nin kendisinin özel bölgelerine dokunduğunu söyledi.

Küçük kız ve ağabeyi başlarına gelenleri deftere yaptıkları çizimlerle de anlatmaya çalıştı. Bu resimler de soruşturma dosyasına girdi.