İki teknik direktör maç sonu neler söyledi?

Elazığspor, Vanspor FK ile nefes kesen karşılaşma sonrasında iki teknik direktör maç sonu neler söyledi? İşte o ayrıntılı haberimiz...

İki teknik direktör maç sonu neler söyledi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Futbolcularını canı gönülden kutladığını belirterek konuşmasına başlayan B.Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Elazığ’ın yürekli evlatları ve onlara destek olan dört ağabeyini canı gönülden kutluyorum. İnşallah Elazığspor böyle oynamaya devam edecek. Sıralamadaki yerimiz bizi hiç ilgilendirmiyor, biz oyun oynamaya çalışıyoruz. Hem gelişiyor hem değişiyoruz. Son derece iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ben çocuklarımla gurur duyuyorum. Yenmişiz, yenilmişiz ama Elazığspor’un bileği kolay kolay bükülmez. Elazığ’ın kendi öz evlatlarının ne kadar değerli olduğunu göstermeye çalışacağız. Her şey çok daha güzel olacak” dedi.

 

VANSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TANER TAŞKIN ŞUNLARI SÖYLEDİ;

Elazığ’a galibiyet parolasıyla geldiklerini ifade eden Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise, “Handikabımız saha ve zemindi. Oyuncularımın maalesef çok adapte olduğunu düşünmüyorum. Mağlubiyeti hak edecek bir oyun da oynamadık. Bireysel hatalardan kendi kendimize gol yedik. Elazığspor’u da göstermiş olduğu mücadeleden ötürü tebrik ederim” şeklinde konuştu.