İkinci Kent Meydanı ve otopark da tamam

Başkan Şerifoğulları Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin yerine yapılacak olan Kent Meydanı projesinin yapım ihalesinin gerçekleştiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İkinci Kent Meydanı ve otopark da tamam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi meydanında hayata geçireceği yeraltı otopark ve kent meydanı projesinden sonra Mehmet Akif Ersoy Lisesi alanı ile Ahmet Aytar Meydanını da içine alan yeraltı otopark ve kent meydanı projesinin de ihalesini yaptı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 38.000 m² açık alanı, 22.000 m² kapalı alanı ve 2 katlı toplam 900 araç kapasitesine sahip, Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin yerine yapılacak olan yeni '‘Kent Meydanı’' projesinin yapım ihalesinin gerçekleştiğini duyurdu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘‘Yeni bir projeye, yeni bir umuda ve şehrimize yeni değerler kazandırmaya devam.38.000 m² açık alan, 22.000 m² kapalı alan,2 katlı toplam 900 araç kapasitesine sahip, “KENT MEYDANI” Projemizin yapım İHALESİNİ gerçekleştirdik.’’ İfadelerini kullandı.

Söz konusu ihaleyi yüzde 21 kırım ve 42.623.000.00 bedelle İmaj Altyapı ve Özsal İnşaat ortak girişimi aldı.