İl Özel İdareden 'Kadınlar Günü' etkinliği

İl Özel İdaresinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

İl Özel İdareden 'Kadınlar Günü' etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sabah önce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu kurumda kadın çalışanları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.

Kadın çalışanları ziyaret ederek karanfil verip 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu “Şehrin Her Yerinde sloganı ile hizmet üreten İl Özel İdaresinin Elazığ’ın en büyük ve en çok çalışanı olan kurumlarından biridir. Kadın çalışanlarımızla birlikte İl Özel İdaremiz bir büyük bir aileyi oluşturmaktadır. Bu özel günde kadın çalışanlarımızın kurumumuza kattıkları değer ve güzellikler adına onları ziyaret ederek günlerini kutladık. Özel İdare olarak büyük bir ailenin mensupları olduğumuzu bir kez daha görmekten mutluluk duyduk” dedi.

Daha sonra Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube tarafından İl Özel İdaresinin kadın çalışanlarına yönelik bir program gerçekleştirildi. Programa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Vahdettin Erten, Sendika Üyeleri ve kadın çalışanlar katıldı.

Burada bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Sabuncu, yıl boyu mesai saatlerinde beraber çalıştıkları kadın çalışanlarla bir programda birlikte olmayı amaçladıklarını belirterek, başta Suriye’de olmak üzere baskı ve zulüm altındaki bütün kadınlara daha özgür bir dünya temenni ettiklerini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen son programda ise İl Özel İdaresi çalışanlarından oluşturulan koro tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bir konser gerçekleştirildi.

Özel İdare çalışanlarının gönüllü katılımları ile teşkil ettirilen koro tarafından İl Genel Meclisi Salonunda gerçekleştirilen konser öncesi bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Sabuncu, kadınlara önem ve değer vermenin aynı zamanda inancımızın da bir gereği olduğuna dikkat çekti.

Koro daha sonra ülkemizin dört bir yanından ve Harput türkülerinden güzel eserler seslendirdi.