İl Sağlık Müdürü Polat'tan ilçelere ziyaret

Elazığ İl Sağlık Müdürü Cahit Polat, hizmet başkanları ile birlikte Arıcak ve Alacakaya ilçelerini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Polat'tan ilçelere ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Sağlık Hizmetleri Başkanı Ramazan Gürgöze, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Abdulkadir Kantarcıoğlu ve Başkan Yardımcısı A. Kadir Ünal ile birlikte Arıcak ilçesine giden Polat,  ilçe Kaymakamı Mevlüt Şeker'i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık alanından ki sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Daha sonra grup Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü yetkililerinin bulunduğu heyet ile birlikte ilçede ihalesi tamamlanan 10 yataklı Arıcak Devlet Hastanesi sahasına geçerek, yer teslimi çalışmalarına katıldı.

Polat, burada yaptığı açıklamada iki ay içerisinde inşaat çalışmalarının başlatılacağını ve 2018 yılı sonunda hastane binasının tamamlanacağını söyledi.

Konu ile ilgili olarak geçen hafta içerisinde Sağlık Bakanlığı’na gittiğini belirten Polat, "İlimizdeki sağlık sorunları ile ilgili olarak istişarelerde bulunduk. Görüşmemizden çok kısa bir sonra yer teslimi konusunda yetkilileri buraya gönderen bakanımıza çok teşekkür ederim. Bu gün burada 10 yataklı Arıcak Devlet Hastanesinin yer teslimi çalışmaları yapıldı." diye konuştu.

Çalışma gezisinin ikinci bölümünde Alacakaya ilçesine geçen Polat ilçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer'i makamında ziyaret etti.

İlçenin sağlık sorunlarının görüşüldüğü kaymakamlık ziyaretini tamamlayan Polat ve beraberindeki  heyeti  ilçede bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri, Toplum Sağlık Merkezi ve Sağlık ocağını gezerek çalışanlarla bir süre sohbet etti.