İlan ve alışverişte Elazığ'ın tek adresi

Yerel ilan ve alışveriş sitesi ckilan.com, her geçen gün güçlenen altyapısı ve müşteri kapasitesiyle Elazığ ve çevre iller için güvenli alışverişin tek markası olarak hizmet sunuyor.

İlan ve alışverişte Elazığ'ın tek adresi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnternet kullanıcılarının aradıkları pek çok ürünü ve hizmeti rahatlıkla bulabilecekleri ve satmak istedikleri ürünleri kolay, güvenilir ve ücretsiz olarak pazarlayacakları ckilan.com, 7/24 kullanıcıları için hizmeti bir tık mesafesine taşıyor.

Kalite ve kapasitesiyle göz dolduran ck ilan aracılığıyla, ev, arsa, araba, işyeri, hizmet, kariyer, hediyelik eşya, oto aksesuar yedek parça, bilgisayar, telefon, elektronik eşya ve daha birçok kategoride ücretsiz ilan vererek, alışveriş yapılabiliyor.

Kullanıcılar, aynı zamanda bir firma rehberi olan ckilan.com ile 0531 221 67 29 nolu telefon ve wattsapp hattı üzerinden irtibat sağlayabilecekleri gibi siteye üye olarak veya SMS, Facebook, twiter üzerinden gönderecekleri mesajla ilanlarını geniş kitlelerle paylaşabilecekler. Alışveriş yapmak isteyenlerin buluşma noktası olan platform sayesinde alıcılar ve satıcılar ilanlarını süre ve sayı sınırlaması olmaksızın pazarlayabiliyorlar.