Ilıcalı'dan terörün bitmesi için kararlılık vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Meclis Genel Kurulunda gündem dışı söz alarak Yüksekova'da yaşanan hain terör saldırısını kınadı. Ilıcalı konuşmasında ayrıca, cumartesi günü Erzurum'da yapılan açılışlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Ilıcalı'dan terörün bitmesi için kararlılık vurgusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Meclis Genel Kurulunda gündem dışı söz alarak Yüksekova’da yaşanan hain terör saldırısını kınadı. Ilıcalı konuşmasında ayrıca, cumartesi günü Erzurum’da yapılan açılışlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda söz aldı. Ilıcalı, terör örgütü PKK’nın kurduğu pusuyla Yüksekova’da şehit düşen 4 askeri rahmetle anarak, "Kuzey Irak’taki korsan referanduma ülkemizin sert çıkışı sonrası terör örgütü PKK’nın saldırıları sistematik bir biçimde arttı. Son olarak Hakkari Yüksekova’da 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet tedavileri devam eden 4 askerimize acil şifalar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin ilgili birimlerinin her fırsatta belirtiği üzere terörle haklı mücadelemiz aralıksız, büyük bir kararlılıkla devam etmektedir. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecektir. Bu amaç doğrultusunda tüm güvenlik güçlerimiz omuz omuza bu mücadeleyi büyük bir azimle sürdürmekte, masum hiçbir vatandaşımıza zarar verilmemesine de ayrıca dikkat etmektedirler. Bölgede yaşayan halkımızın da verdiği büyük destekle inşallah çok kısa sürede bu hainlerin kökü kazınacaktır. Gerek içeriden gerek dışarıdan gelen bütün bu tehditlere rağmen Cumhurbaşkanımızın bir ilke olarak benimsediği ve her fırsatta dile getirdiği ’Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ anlayışı ve milli iradenin bizlere verdiği güçle hükümetimiz belirlenen hedeflere en kısa sürede ulaşacaktır." dedi.

Geçtiğimiz cumartesi günü bazı açılışları gerçekleştirmek üzere Erzurum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Ilıcalı, "Geçen cumartesi günü Erzurumlu hemşehrilerim büyük bir sevinç yaşadılar. Biri özel sektör birisi Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 450 milyon TL’lik yatırımını açmak için şehrimizi onurlandıran Cumhurbaşkanımıza, yatırımı gerçekleştirenlere, emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum." diye belirtti.

Erzurumspor’un kendi sahasında maç yapabilmesi için turnike sorununu çözen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a da teşekkür eden Milletvekili Ilıcalı, "B.B. Erzurumspor bu sene birinci ligde, maalesef sahasında hiç maç yapamadı. Passolig’le turnike sorunu vardı. Bu sorunu ilettiğimde anında çözen Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak Bey’e de çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah, inşaatı da devam ediyor, en yakın zamanda sahasında da seyircisiyle buluşacak. Taraftarlarımıza da sabrı için tekrar teşekkür ediyor, bu yasama yılının dostluk, barış içinde, ülkemize, milletimize iyi hizmetlere vesile olmasını diliyorum." şeklinde ifade etti.