İlim Yayma Cemiyeti'nden yetim çocuklara yönelik etkinlik

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi tarafından Suriyeli yetim ve muhacir çocuklara destek amacıyla projelendirilen 'Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et' adlı SODES Projesi kapsamında yetim çocuklara yönelik bir etkinlik gerçekleştirildi.

İlim Yayma Cemiyeti'nden yetim çocuklara yönelik etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhacir ve yetim çocuklara eğitim ve barınma, eğitim, sosyal etkinlikler ve çeşitli faaliyetleri de içeren “Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et” adlı SODES Projesi İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Birimi tarafından uygulanıyor.

Proje kapsamında yetim öğrenciler ve aileleri bir alışveriş merkezine götürülerek keyifli zaman geçirmeleri sağlandı.

Proje hakkında bir açıklama yapan İl Etüt Proje Müdürü Ramazan Polat, projenin temel amacının Suriyeli muhacir ve yetim çocukları mutlu etmek olduğunu belirterek, proje kapsamında yetim çocuklara yönelik çok çeşitli etkinlikler, kurslar, eğitim faaliyetleri ve kültürel faaliyetler gerçekleştirileceğini kaydetti.

İlim Yayma Cemiyetinin Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu Başkanı Nevruz Demir Bayer ise proje kapsamında yetim çocuklara yönelik SODES destekli çok sayıda faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, bu kapsamda bugün de öğrencilerle farklı bir zaman geçirmek ve eğlendirmek amacıyla bir arada olduklarını söyledi.