İşçilere sert tepki: 'Herkesi kapının önüne koyarım'

Elazığ'da bulunan Eti Krom Yıldırım A.Ş.'nin sahibi Ali Rıza Yıldırım, işçilerin taleplerini dinlemek için gerçekleştirilen toplantıda sert ifadeler kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşçilere sert tepki: 'Herkesi kapının önüne koyarım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşçilerin çalışma koşullarının düzeltilmesi ve ücret artışı talepleriyle başlattıkları eylem, 11'inci gününde devam ederken, Yıldırım’ın "Yarın herkesi kapının önüne koyarım" ve "Ben burayı sıfır yaparım, yarın da kapıya kilidi vururum" sözleri işçiler arasında büyük tepki çekti.

Yıldırım, toplantıda işçileri azarlayarak, "Ben gazel dinlemeye gelmedim. Bana tarih anlatma, cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Bu şirketin başkanı kim, belediye başkanı neden benim sahama girip size hocalık ve imamlık yapıyor?" şeklinde konuştu. Ayrıca, işçilerin taleplerine yanıt vererek, "Eylem yapan işçilerin iş haklarını feshedeceğini ve yerlerine yeni işçi alabileceğini" belirtti.

İşçilerin talepleri arasında özlük haklarının iyileştirilmesi, ikramiye ve taban maaşlarına zam yapılması, banka promosyonlarının verilmesi bulunuyor. İşçiler, talepleri yerine getirilene kadar eylemlerine devam edeceklerini ifade etti.