İYİ Parti, Elazığ depremini meclise taşıyor

Geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek, partisinin programlarına katılan, halkla görüşüp esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, deprem bölgeleri gezisinde vatandaşlardan aldıkları sorun ve talepleri TBMM'de gündeme getireceklerini ifade etti.

İYİ Parti, Elazığ depremini meclise taşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti’nin ilimiz problemlerine olan yakın ilgi ve sorunların çözümü noktasındaki çalışmaları devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gelerek İl Başkanı Mevlut Or eşliğinde bir dizi ziyaret, toplantı ve halka buluşma programları gerçekleştirerek şehrin her alanda yaşadığı problemleri bire bir tespit eden İyi Parti Milletvekili Naci Cinisli, bu ziyaretler kapsamında iş insanı Yüksel Ercan’ı işyerinde ziyaret etmiş ve bilgiler almıştı.

İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin bölgeye ve bölge halkının sorunlarına vakıf olduğunu, kendisini bu bölgeye hasrettiğini ifade eden iş insanı Yüksel Ercan, şunları söyledi:

“Saygıdeğer milletvekilimiz Naci Cinisli, bölgeye ve bölge insanının yaşadıkları sorunlara adamış  bir siyasetçi. Kendileri hem şehir merkezinde hem de deprem bölgesinde incelemelerde bulundular. Halkla görüştüler ve problemleri birinci ağızdan dinlediler. TOKİ projelere karşı vatandaşların şikâyetlerinde çok haklı olduğunu, konutların Elazığlıların yaşam kültürü ve geleneklerine uygun olmadığını müşahede ettiler. Tüm bu sorunları TBMM’de dile getireceklerini  ve sorunların çözülmesi için ilgili bakanlarla bizzat  görüşeceklerini  ifade ettiler”

ELAZIĞ’I SOSYAL VE SİYASİ DURUMUNU GÖRÜŞTÜK

İyi Parti Milletvekili Naci Cinisi’nin kendisini bir kanaat önderi ve iş insanı sıfatıyla ziyaret edip görüştüğünü, işyerinde gerçekleştirilen görüşmede Elazığ’ın sosyal ve siyasi konumu hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Yüksel Ercan, Cinisli’nin bu buluşmadan oldukça memnun kaldığını, bölgeyi yakından tanıdığı için yeniden Elazığ’a geleceğini, Elazığ ve Erzurum’un aynı kaderi yaşadığını ifade ederek bir Elazığ Milletvekili gibi şehrimizin de sorunlarının en yakın takipçisi olacağını ifade ettiğini belirtti.