İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Elazığ'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin milletin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkmış bir parti olduğunu belirterek, 'İYİ Parti Türkiye'ye ve Elazığ'a iyi gelecek, Türk milletinin gribine iyi gelecek, iyileştirecek inşallah.' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın açılış törenine katılan Akşener, parti binası önünde kurulan platformdan partililere seslendi. Akşener, İzmir Adalet Sarayı önünde PKK'lı teröristlerin saldırısı sırasında kahramanlığı ile birçok insanın ölümüne kendi şehadetiyle engel olan şehit polis memuru Fethi Sekin'i şehadetinin birinci yılında rahmetle ve minnetle yad ettiklerini dile getirdi.

İYİ Parti'nin 25 Ekim tarihinde kurulduğunu ve bugüne kadar parti çalışmaları kapsamında 19 ile gittiklerini, vatandaşın problemlerini ve sıkıntılarını dinleyerek kamuoyunun dikkatine sunduklarını ifade eden Akşener, "İYİ Parti bir ihtiyaçtan doğmuştur. İYİ Parti Türkiye'ye ve Elazığ'a iyi gelecek, Türk milletinin gribine iyi gelecek, iyileştirecek inşallah." sözlerini kaydetti.

Konuşmasının ardından Akşener, MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş ile bazı MHP'li Elazığ Belediyesi ve Ağın Belediyesi Meclis üyelerine parti rozeti taktı.

Akşener, Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in saldırılarından kaçarak 3 yıl önce Türkiye'ye sığınan ve Ağın Belediye Başkanı Serttaş tarafından ilçeye yerleştirilen iki Türkmen ailenin çocuklarına da kırtasiye malzemesi ile kitap verdi.