İYİ Parti olası erken seçim çalışmalarına başladı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı olası erken seçim ihtimaline karşın seçim çalışmalarına başladı.

İYİ Parti olası erken seçim çalışmalarına başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl teşkilatı parti içi ve saha çalışmlarına başlayarak seçim startına girdi. İYİ Parti İl başkanı Mevlüt  OR ve ilçe teşkilatı merkezde ve ilçelerde vatandaşları ziyaret ederek sorun ve talepleirni dinledi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or; “ İYİ Partimiz ilimizi, ilçelerimizi köy ve beldelerimizi karış karış gezmeye devam ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızın partimize ilgisi çok fazla. Çiftçimiz, esnafımız, vatandaşımız bizi ve sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i duyunca çok seviniyor. Etrafımızda toplanıp Genel Başkanımızla ve parti politikalarımızla ilgili bizleri dinleyip oy vereceklerini söylüyorlar. İYİ Partimiz herkesi kucaklayanların partisidir. Halkımıza çözüm bulmak için buradayız” dedi.

Or açıklamasının devamında ise; “Yine Parti İl teşkilatımızla çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam etmektedir. Olası bir erken seçime karşılık sandıklarımızı ve listelerimizi eksiksiz tamamlıyoruz. Bu seçimde hiçbir şekilde aksiliğe ve olumsuzluğa meydan vermeyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.