Jandarma'dan Öğrencilere Anlamlı Ziyaret

2021-2022 Eğitim Öğretim yılına devam eden öğrencilere Elazığ İl Jandarma komutanlığınca moral vermek amacıyla anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Jandarma'dan Öğrencilere Anlamlı Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca Tadım İlk Öğretim Okulunda etkinlik düzenlenerek ziyaret edildi.İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirilen moral etkinliğinde Albay Ali Yıldız öğrencilerle satranç oynadı ve Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan 'Tim Jandarma' isimli çizgi filmi izlendi.

Albay Ali Yıldız tarafından öğrencilere kırtasiye seti ve çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte çocukların mutluluğu gözlerinden okundu ve Jandarmayı çok sevdiklerini ifade ettiler.

Etkinliğe katılmak için okula gelen Albay Ali Yıldız’ı çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla araca koşarak karşılarken faaliyet sonunda ise çocuklar kadın astsubaylarla okul bahçesinde oyunlar oynadılar ve öğrencilere Jandarma ekiplerince Çocukların suçtan korunma yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretten mutlu olan öğretmenler Albay Ali Yıldız’a ve beraberindeki personele teşekkür ederek öğrencilere moral olduğunu ifade ettiler.