Kahramanmaraş'ta feci kamyon kazası!

Kahramanmaraş'ta freni patlayan kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olayda çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta feci kamyon kazası!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ta freni patlayan kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı.

Feci kazada kamyon altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü 25 kişi yaralandı.

Olay, Andırın ilçesinde Darıovası mevkiinde meydana geldi. Freni patladığı iddia edilen kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı.

Olay yerinde can pazarı yaşanırken ilk belirlemelere göre 5 ölü, 2’si ağır 25 yaralı olduğu öğrenildi. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk ediliyor.

Öte yandan, olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken kamyon altında kalan vatandaşları kurtarma çalışması sürüyor.

FACİAYA NEDEN OLAN KAMYONUN FRENİNDE ARIZA YOK

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer şu an olay yerine seyir halinde olduğunu belirterek, "Şu an için 5 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu." açıklamasında bulundu.

ŞOFÖR GÖZALTINDA

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise şunları kaydetti:

"Olay vahameti açısından 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayın şüphelisi sürücü gözaltına alındı. Şu an için 5 ölümüz var. Kazada ağır yaralıların da olduğu, 25 vatandaşımız yaralandı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor."