Kaldırım çalışmasında adaletsizlik!

Elazığ'da Cumartesi pazarında gerçekleştirilen kaldırım çalışmasındaki yanlış planlama çevredeki esnafların tepkisine neden oldu.

Kaldırım çalışmasında adaletsizlik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi tarafından Cumartesi pazarı olarak bilinen Şehit Onbaşı Adnan Aksakal caddesinde kaldırım çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında caddenin her iki yönünde kaldırım taşları yenileniyor.

Ancak cadde üzerindeki bazı esnaflar kaldırım çalışmasından memnun değil. Caddenin bir yönündeki kaldırımın sadece 1,5 metre diğer yönündeki kaldırımın ise yaklaşık 7 metre yapıldığını ifade eden esnaflar, bunun adaletli bir çalışma olmadığını ifade ettiler.

Caddenin iki yönünde de kaldırımların aynı ölçüde yapılmasını isteyen esnaflar, bu sayede caddenin daha da genişleyeceğini, trafiğin ise bu bölgede rahatlayacağını dile getirdiler.

Caddenin bir yönünde bulunan elektrik direği nedeniyle kaldırımın geniş tutulduğuna dikkat çeken esnaflar, direğin kaldırılması, kaldırımın ise daraltılarak caddenin genişletilmesi talebinde bulundular.

Durumu belediye yetkililerine bildirmelerine rağmen bir sonuç alınmadığını ifade eden esnaflar, yanlıştan biran önce dönülmesini istediler.