Kalitenin Elazığ'daki adresi

Türkiye'de bulunan 188 şubesiyle önemli bir marka olan Özsüt'ün Elazığ Şubesi, yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam ediyor.

Kalitenin Elazığ'daki adresi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ürünlerinde koruyucu katkı maddesi kullanmadan sağlıklı ve en taze haliyle müşterisine sunan Özsüt, 1983’den beri pasta ve tatlı alanındaki haklı iddiasını sürdürüyor. Tüm ürünleri kendi imalatı olan ve geniş ürün yelpazesiyle de Türkiye’deki ilk 3 firmadan biri olarak yerini alan Özsüt, 6 yıldır kaliteyi Elazığlılarla da buluşturuyor.

Özsüt Elazığ Şubesi İşletmecisi Bülent Kasap, şu anda Türkiye’de 188 şubesiyle hizmet veren Özsüt’ün Elazığ olarak 71. bayisi olduklarını ve franchising olarak hizmetlerine devam ettiklerini belirterek, “6 yıldır bu ismi Elazığ’a getirmiş olmanın ve bu lezzeti Elazığ halkıyla buluşturmuş olmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

TÜRKİYE’DE BİRİNCİ SINIF ÜRETİM YAPIYOR

Kasap, pastacılık sektörünün baba mesleği olduğunu kaydederek, özellikle küçük şehirlerde üretime endeksli kaliteli ürünün çok fazla çıkarılamadığını, usta ve ürün yetersizliğinin de kaliteyi etkilediğini söyledi. Özsüt’ün Türkiye’de birinci sınıf pasta üretimi yapan bir firma olduğunu vurgulayan Kasap, “Özsüt aynı zamanda sütlü tatlılarda da bir markadır. Biz de bu nedenle imalatı bırakarak Özsüt ismini ilimizde franchising olarak devam ettirmekteyiz ve bu lezzeti Elazığ insanına sunmanın gururunu yaşamaktayız” dedi.

TEPKİLER ÇOK OLUMLU

Bir süredir mekanda gerçekleştirilen tadilat sonrası yenilenen yüzüyle Elazığlıların karşısına çıkan Özsüt’ün yeni dizaynının çok beğenildiğini ifade eden Kasap şöyle konuştu: “Bizim sektörde 5 yıl da bir yenilenme mutlaka gerekli. İnsanların terci ettiği mekanlarda bazen bir tazelenmeye ihtiyaç duyuluyor. Biz bir yıl gecikmeli de olsa 6. yılımızda yenilendik. Gelen müşterilerimizden oldukça olumlu tepkiler, geri dönüşler alıyoruz. Yine çocuk oyun gruplarımız çok beğenildi. Aileler sohbetlerini ederken çocukları da oyun gruplarında eğleniyor.”

ELAZIĞLILARI AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Özsüt Elazığ Şubesi İşletmecisi Bülent Kasap, tüm Elazığlıları yeni mekanlarında ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendimize ait bir kitle müşterimiz mevcut. Ürünlerimiz oldukça beğeniliyor ve yoğun ilgi görüyor. Elazığ kaliteyi, güzellikleri ve lezzeti fazlasıyla hak eden bir şehir. Bizde hizmet sektöründe hep daha iyisini yapmanın gayretinde olacağız. Tüm Elazığlıları ürünlerimizden tatmak üzere mekanımızda ağırlamak isteriz.”

KAYNAK: GÜLŞAH ALTAŞ / HAKİMİYET