Kasım ayı otomobil kampanyaları

İşte otomotiv sektöründe Kasım indirimleri...

Kasım ayı otomobil kampanyaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

RENAULT

Renault, kasım ayında binek ve hafif ticari araç modellerinde ÖTV ve KDV indirimine ek olarak sıfır faiz, ayrıca 45 bin TL’ye varan ilave indirimler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Renault, kasım ayında binek ve hafif ticari araç modellerinde ÖTV ve KDV indirimine ek olarak sıfır faiz, ayrıca 45 bin TL’ye varan ilave indirimler sunuyor. Renault Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane Sedan, Megane HB, Captur, Kadjar ve tüm hafif ticari modelleri için birbirinden cazip ödeme seçenekleri bulunuyor.

Söz konusu modellerde maksimum 40 bin TL kredi ve 12 aya varan vade seçeneği için sıfır faiz kullanılabiliyor. Maksimum 50 bin TL kredi kullanacak müşterilere, yine aynı modeller için 20 aya varan vade seçeneği ve yüzde 0,99 faiz oranı sunulmakta. Daha fazla kredi ve vade talep eden müşteriler için maksimum 200 bin TL kredi, 48 aya kadar yüzde 2,49 sabit faiz oranı ile birlikte 4 bin TL indirim fırsatı yer alıyor. Nakit alımlarda ise 4 bin TL nakit alım indirimi mevcut.

Ayrıca Renault modellerinin bazı versiyonlarında peşin alımlarda ve maksimum 200 bin TL kredi kullanacak müşterilere özel 45 bin TL’ye varan indirim avantajı yer alıyor. Captur 0.9 TCe 90 bg Touch ve Clio 1.5 dCi 90 bg Icon versiyonlarına özel 25 bin TL indirim sunulurken, Kangoo Multix 1.5 dCi 90 bg Touch versiyonunda 15 bin TL, Megane Sedan 1.2 Tce EDC 130 bg Icon versiyonunda 40 bin TL, Kadjar 1.5 dCi 110 bg Icon versiyonunda ise 45 bin TL indirim söz konusu.Kasım ayında hurda araç teşvikinden yararlanacak Renault müşterileri için Clio 73 bin 600 TL, Captur 87 bin 50 TL, Kadjar 116 bin 250 TL, Koleos 176 bin 550 TL, Kangoo 83 bin 550 TL, Trafic 113 bin 250 TL ve Master 118 bin 50 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

TOYOTA

Toyota’nın kasım kampanyası, yürürlüğe giren yeni ÖTV ve KDV düzenlemesiyle birlikte çeşitli avantajlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, özellikle dünyanın en çok tercih edilen otomobili olarak erişilmesi güç bir rekorun sahibi olan Corolla’lar ve her türlü yol şartlarının üstesinden başarıyla gelen Hilux’lar çok avantajlı fiyatlar ile kasım ayı kampanyasındaki yerini alıyor. Kasım kampanyasında ayrıca sıfır faiz avantajı da yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sağlıyor.

Hurda teşviki ile birlikte ekim ayında 86 bin 900 TL’ye satışa sunulan Corolla 1.6 Life modeli yeni ÖTV düzenlemesi sonrasında 77 bin 200 TL’lik fiyatıyla aracın lansman fiyatına yakın bir fiyatla kampanyada öne çıkıyor.

Yeni KDV düzenlemesiyle birlikte 2017 yılının en çok tercih edilen pick-up’ı olan Hilux modelinde ise yüzde 14’e varan fiyat avantajı sunuluyor. Buna ek olarak Hilux 4x2 Adventure MT modelinin anahtar teslim fiyatında 5 bin 250 TL'lik kampanya katkısı da bulunuyor.

Tüm RAV4 Hybrid modellerindeki 15 bin TL’lik indirim de kasım kampanyasını benzersiz kılıyor. Kampanyada, Auris Hybrid 19 bin TL’ye, Auris 8 bin TL’ye, Yaris 4 bin 500 TL’ye, Yaris Hybrid 6 bin 900 TL’ye, C-HR 2 bin 700 TL’ye ve Toyota C-HR Hybrid de 9 bin TL’ye varan indirimler yer alıyor.

SIFIR FAİZ AVANTAJI

Kasım ayı kampanyasında, 2018 model Auris, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid, C-HR benzinli ve RAV4 Hybrid’lerde 24 bin TL’ye, 12 ay sıfır faiz avantajı da yer alıyor. 2018 model Hilux, Corolla Benzinli, Yaris ve Yaris Hybrid’lerde de 34 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz imkanı bulunuyor.

Yüzde 2,78’den başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın kasım kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da bulunuyor.

 

CİTROEN

Citroen kasım ayında ÖTV ve KDV indirimlerine ek olarak ilave indirimler ve “sıfır faiz” fırsatı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Citroen, kasım ayında binek ve ticari modellerinde ÖTV ve KDV indirimlerine ek olarak ilave indirimler ve sıfır faiz fırsatları sunuyor. C3, C-Elysee, Jumpy ve Jumper modellerinde 40 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatı sunulurken C3 Aircross, Yeni C4 Cactus, Berlingo Combi ve Berlingo Maxi Panelvan modellerinde 50 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatı veriliyor. C4 Picasso modellerinde ise 60 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz imkanı tanınıyor. Ayrıca tüm modellerde hurda teşviki de devam ediyor.

Yakıt verimliliği, yüksek performans ve çevreci özellikleri ile öne çıkan benzinli ve dizel motorlarını üstün konfor özellikleriyle birleştiren Citroen modellerinde avantajlar kasım ayında çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

HURDA TEŞVİKİYLE BİRLİKTE C3 MODELİNDE BAŞLANGIÇ FİYATI 70 BİN TL’YE İNİYOR

Açıklamada görüşlerine yer verilen Citroen Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri ise ÖTV ve KDV indirimleri, ilave indirimle birlikte sunulan sıfır faiz kampanyasına ilişkin şunları kaydetti:

“Kasım kampanyamızda ÖTV indirimini birebir yansıttığımız fiyatların üzerine ek olarak kampanya indirimini güçlendirip, 60 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi desteği sunuyoruz. Böylece sunduğumuz avantaj vergi indiriminin de üstüne çıkmış oluyor. Kasım-Aralık aylarında geçerli olacak ÖTV ve KDV indiriminin, son aylarda ve geçen seneye göre ertelenen müşteri talebini tekrardan canlandıracağını ve gerçek bir alım fırsatı yaratacağını düşünüyoruz. Hurda desteğini de göz önünde bulundurursak, başlangıç fiyatımız C-Elysee modelimizde 69 bin 500 TL’ye, C3 modelimizde 70 bin TL’ye, Berlingo Kombi’de ise 83 bin 535 TL’ye inmiş durumda.”

Yeni Citroen C4 Cactus’ün fiyatı ÖTV indirimiyle 119 bin 900 TL’den, hurda teşviki ile birlikte 111 bin TL’den, C4 Picasso’nun fiyatı ÖTV indirimiyle 157 bin 650 TL’den, hurda teşviki ile birlikte 154 bin 650 TL’den başlıyor. ÖTV ve KDV indirimi üzerine ek indirim ve kredi kampanyası Citroen’in hafif ticari araçlarında da uygulanıyor.

Geniş yan sürgülü kapısı ve asimetrik 180 derece açılabilir asimetrik arka yük kapısı sayesinde optimum bir yükleme hacmi sağlayan Berlingo Maxi Panelvan’ın fiyatı KDV indirimi ve hurda teşviki ile birlikte 68 bin 348 TL’den başlarken,  Berlingo Combi’nin fiyatı ÖTV indirimiyle 87 bin TL’den, hurda teşviki ile birlikte 83 bin 535 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Jumpy Panelvan’ın fiyatı KDV indirimiyle 106 bin TL olurken hurda teşviki ile birlikte 102 bin 15 TL oluyor. Jumpy Space’in fiyatı ÖTV indirimiyle 140 bin TL olurken hurda teşviki ile birlikte 134 bin 390 TL oluyor. Jumpy Space Tourer’ın fiyatı ÖTV indirimiyle 148 bin TL'ye düşerken, hurda teşviki ile birlikte 142 bin 68 TL oluyor. Jumper Panelvan’ın fiyatı KDV indirimiyle 107 bin TL’den başlarken hurda teşviki ile birlikte 102 bin 977 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

 

HONDA 

Honda Civic'in Sedan ve Hatchback versiyonlarına sahip olmak isteyenler, kasım ayı boyunca 50 bin TL’lik kredi kullanımlarında 12 aylık faizsiz kredi kullanabilecek.

Honda'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, son 3 ayda tüm sektörde en çok satılan modeli olan Civic için özel kampanyasını kasım ayında da sürdürüyor.

Segmentinin en donanımlı modeli olarak öne çıkan Honda Civic’in Sedan ve Hatchback versiyonlarına sahip olmak isteyenler, kasım ayı boyunca 50 bin TL’lik kredi kullanımlarında 12 aylık faizsiz kredi kullanabilecek.

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, ekim ayında sektör birincisi olan Honda, testlerini ve üretimini Türkiye'de gerçekleştirdiği Civic modeli ile yakaladığı liderliği de bırakmadı.

Standart versiyonlarında bulundurduğu zengin donanımları, performansı ve yakıt verimliliği ile rakipleri arasından sıyrılan Honda Civic, ağustos ve eylül aylarından sonra ekimde de en çok satılan model olarak liderliğini korudu.

C segmentinde LED far, deri döşeme, açılır tavan ve navigasyon gibi donanımları ile açık ara en çok tercih edilen model olan Honda Civic, bu segmentte araç almak isteyenler için ideal bir seçenek olma özelliği taşıyor.

Civic sahibi olmak isteyenler için özel kredi kampanyalarını kasım ayında da sürdüren Honda, bu ay düzenlendiği kampanya kapsamında faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Hem ekonomi hem de performans anlamında tüm tüketicilerin beklentisini rahatlıkla karşılayan Civic'te benzinli, LPG’li, turbo ve dizel olmak üzere 4 farklı motor alternatifi bulunuyor.