Kayahan Topal'a yeni görev

Kayahan Topal, İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atandı.

Kayahan Topal'a yeni görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde Uzman, Tunceli Munzur Üniversitesinde Özel Kalem Müdürü ve Elazığ KYK’da Yurt Müdürü olarak çalışmalarıyla özellikle ulusal basında da ilimizin ve kurumun adını sık sık yer aldıran Topal görev değişikliğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Topal paylaşımında şu görüşlere yer verdi:

"YENİ GÖREV YERİMİZ İSKENDERUN"

Yaklaşık 3 yılı aşkın bir süredir yürütmüş olduğum Elazığ KYK Yurt Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

Rabbim nasip ederse bundan böyle Akdeniz’in incisi İskenderun Teknik Üniversitesinde Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapacağım.

Gençlik ve Spor Bakanlığında çalışmış olduğum süre içerisinde kendisinden çok şey öğrendiğim, bizler için her zaman bir yol gösterici ve ağabeylik yapan başta Bakan Yardımcımız Sn. Sinan Aksu’ya, birlikte çalışma imkanı bulduğum il milletvekillerimize ve çalışma arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

Bundan böyle kendisiyle çalışmaktan gurur duyacağım İskenderun Teknik Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Sn . Türkay Dereli hocama da bizleri bu göreve layık gördükleri için bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.

Aziz şehir Elazığ’ı çok seven bir Kardeşiniz olarak İskenderun’da bir evinizin olduğunu hatırlatıyor ve üniversite tercihlerinizde İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi) farkını yaşananızı öneriyorum.”

KAYAHAN TOPAL KİMDİR?

Kayahan Topal 1981 Yılında Elazığ da doğmuş olup aslen Elazığ’ın Palu ilçesindendir. Çeşitli özel sektör ve kamu kurumlarında iş tecrübelerine sahiptir.

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri ABD’dan mezun olmuş, bunun yanında Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Su Ürünleriyle, İşletme Fakültesindeki eğitimlerini de  başarıyla tamamlamıştır.

Kamu sektörünün yanında bir çok özel sektör ve basın kuruluşunda görev yapmıştır.

Kanal E, Kanal 23, Kanal 9 Televizyonlarıyla, ERT FM’de Haber Spikeri, Uluova Gazetesinde Spor Müdürü, Başkan Dergisinde Genel Yayın Koordinatörü olarak çalışmıştır. Bir süre Uluova Gazetesi ve Fırat Gazetesinde köşe yazılarıyla okurlarıyla buluşan Topal, halen Günışığı Gazetesinde köşe yazılarına devam etmektedir.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi, Harput Diyanet Eğitim Merkezi, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi ve Tunceli Munzur Üniversitesi başta olmak üzere bir çok kurumda Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitmenliği yapmıştır.

Yücel İlkokulunda Öğretmenlik, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde Halkla İlişkiler Uzmanı, Tunceli Munzur Üniversitesinde Özel Kalem Müdürü ve Elazığ KYK Yurt Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

“Batık Kent” isimli araştırma ve  “Bizden Maniler” isimli yayımlanmış iki kitabı bulunmaktadır.

Spor yaşantısı içerisinde ilimizde çeşitli takımlarda futbol ve voleybol oynayan Kayahan Topal, ayrıca atletizm branşında Elazığ üçüncüsü olmuştur. Çeşitli liglerde klasman basketbol gözlemciliği ve basketbol hakemliği yapmış, halen Elazığ’ın TBESF bünyesinde görev yapan İlk ve tek A Klasman Basketbol hakemi olarakta sahaya çıkmaktadır.

Mesleki ve sportif alanda çeşitli ödülleri, madalyaları ve başarı belgeleri bulunan Kayahan Topal, evli ve iki çocuk sahibidir.