Kış aylarında cilt sağlığınız için Necla Bak'tan öneriler

Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi Güzellik Uzmanı Necla Bak, cilt sağlığı ile ilgili önerilerde bulundu.

Kış aylarında cilt sağlığınız için Necla Bak'tan öneriler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güzellik Uzmanı Necla Bak, cilt bakımı yapılmamasının kalıcı sorunlara neden olabileceğini belirterek, cildinde sorun yaşayanları Necla Bak Beauty Center'a beklediklerini ifade etti.

İklim değişiklikleri, çevresel etkenler, sigara kullanımı ve beslenme alışkanlıklarının cilt deformasyonuna neden olabileceğini söyleyen Bak, "Cildin DNA yapısı bozulabilir ve bu nedenle cildin kendi problemlerine yönelik kırışıklıklar, oksijen ve nem eksikliği, derin hasarlar gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu sorunları çözmek adına geliştirdiğimiz sistem ile cildi kodlayarak, cildin kendi problemine yönelik işlemler uyguluyoruz" dedi.

Cildinde yıpranma yaşayanların derin hasarların oluşmaması için düzenli cilt bakımlarını aksatmamaları gerektiğini vurgulayan Necla Bak, periyodik döngüsel işlemlerle cildin kendini toparlamasını sağladıklarını belirtti.

Bak, yapılan işlemlerin ilk aşamasında 3 haftalık, ikinci aşamada 25 günlük, üçüncü aşamada ise cildin durumuna bağlı olarak bir buçuk aylık süreçlerin olabileceğini sözlerine ekledi.

Cilt bakımlarının bir yatırım olduğunu ve her dönem yapılmasının önerildiğini belirten Güzellik Uzmanı Bak, "Yapılan her işlem, cildinizin kolajen bağ dokusunu güçlendirecek ve kendi cildinize yatırım yapmış olacaksınız" şeklinde konuştu.