Kitabını seç kampanyasına Elazığlı gençlerden büyük ilgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu öncülüğünde düzenlenen Kitabını Seç kampanyasına Elazığ'dan büyük ilgi.

Kitabını seç kampanyasına Elazığlı gençlerden büyük ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakan Kasapoğlu önderliğinde başlatılan, pandemi sürecinde sosyal medyalardan yapılan yarışmalar ve kitap çekilişleri doğrultusunda çeşitli hediyeler vererek gençlerin sevgisini ve ilgisini tazeleyen kazanan Bakan Kasapoğlu, bu defa 2000’i aşkın katılımcının belirlendiği kitabını seç kampanyasıyla kitaplar gençlerimize ulaştırıldı. Bakanlığımızın belirlemiş ve göndermiş olduğu kitaplar ve Bakan Kasapoğlu’nun mektubu sosyal medya aracılığıyla katılım sağlayan gençlerimize, Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri tarafından hediye edilmiştir. 

Bakana övgülerini gönderen gençlerimiz, böyle kampanyaların daha fazla yaygınlaştırılması hususunda hem çağrıda bulunup hem de gençlerimizin daha fazla kitap okumaları yönünde telkinde bulunarak Gençlik Ve Spor Bakanlığı’na İl Müdürlüğümüze teşekkür ettiler.

İl Müdürü Abdulsamet Eren; ‘’kitap okumanın hayatımızın her anlamda olması gerektiğini vurgulayan güzel çalışmalarla gençlerimizin her zaman yanında yer alan Sn. Bakanımıza teşekkür ediyorum. Kitaplar sahibine ulaştırılmaya devam ederken, amacımız okumanın yaygınlaştırılması hususunda gerekli çalışmalar gözetilerek gençlerimizin özellikle pandemi sürecinde daha fazla vakitlerinin olduğunu vurgulayıp bol bol kitap okuyup, spor yapmaları gerektiğini benimsiyoruz. Kitap okumanın zihnimiz için, sporun da beden sağlımız için elzem bir durum oluşturmuş, Salgın sürecinde özellikle kendimize daha fazla yatırım yaparak daha sağlıklı ve zinde kalmayı başararak, pandemi den sonra daha hızlı yol almamız ve geri kalmamız için çok gerekli olduğu kanaatindeyim, dedi.