Kitap fuarından aldıkları kitapları, oturup hep birlikte okudular

Yedi Çınar Okulları öğrencileriyle birlikte kitap fuarını ziyaret ettiler sonra da aldıkları kitapları, oturup hep birlikte okudular.

Kitap fuarından aldıkları kitapları, oturup hep birlikte okudular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yedi Çınar Okulları ortaokul ve anaokulu öğrenci ve öğretmenleri kitap fuarını ziyaret ederek kitap okuma etkinliği düzenledi.

Özel Elazığ Yedi Çınar Okulları Türkçe Öğretmeni Nida Gökalp Bak, ziyaret amaçlarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Kitap okuma alışkanlığını öğrencilerimize kazandırmak için öğrencilerimizle önce kitap fuarını ziyaret ettik. Fuar gezimizin ardından ise her yerde, her zaman kitap okuma alışkanlığını aşılamak ve farkındalık oluşturmak için havanın güzel olmasını da fırsat bilerek okulda uyguladığımız kitap okuma saatimizi dışarıda yaptık. Bu etkinliğimiz öğrencilerimizi de çok sevindirdi. Önümüzdeki günlerde de bu tarz etkinliklerimizi devam ettirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Anaokulu Öğretmeni Filiz Bal ise etkinlik hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Öğrencilerimizi kitap fuarına götürmedeki amacımız, onların küçük yaşta kitaplarla iç içe olması ve evlerinde kendilerine ait kütüphane oluşturma bilinci kazandırmaktır. Ayrıca merak ettikleri kitapları inceleme fırsatı vermek ve öğrencilerimizin birlikte etkinlik yapabilme becerisini arttırarak okul dışında da öğrenme ve bilgi sahibi olma konusunda geliştirmektir." İfadelerine yer verdi.