Kızılay'dan Kahta Devlet Hastanesine teşekkür belgesi

Adıyaman'ın Kahta ilçe Devlet Hastanesine Kızılay tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kızılay'dan Kahta Devlet Hastanesine teşekkür belgesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Kahta ilçe Devlet Hastanesine Kızılay tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kahta’da, Şubat ayı içerisinde düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyasına destek veren Kahta Devlet Hastanesine, Kızılay Güneybatı Anadolu Bölge Müdürü Osman Özgül ve Kızılay Adıyaman Müdürü Özgür Kalenderoğlu tarafından, Kahta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Betül Sertel’e teşekkür belgesi verdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Güneybatı Anadolu Bölge Müdürü Osman Özgül, “Kahta’da düzenlemiş olduğumuz kan ve kök hücre bağışı kampanyasına yoğun destek verilmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Beklentimizin çok üzerinde bir katılım sağlandı. Tabii bu Kahta Devlet Hastanesinin kampanyaya olan büyük katkısı vesile oldu. Bu sebeple bu teşekkür belgesini Türk Kızılay’ı adına takdim etmeye geldik” dedi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Betül Sertel ise, “Her an biz ya da yakınlarımız kan bağışına gereksinim duyabilir. Bireysel olarak sağladığımız küçük desteklerle bir ihtiyaç sahibinin hayatını kurtarabiliriz. Kızılay’ın kampanyalarına hem hastanemizde hem de ilçemizde elimizden gelen tüm çabayı göstermeye hazırız. Bu vesileyle yoğun bir çalışma gayreti ile bu faaliyetleri yürütmekte olan Kızılay ekibini tebrik ediyorum. Yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı Başhekim Op. Dr. Abdulkadir Dost ve tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.