Kone: 'Kazanmak için her şeyi yapmalıyız'

Demir Grup Sivasspor'un Fildişi Sahilli forvet Arouna Kone, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, Antalyaspor maçını Sivas'ta oynuyoruz ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. dedi.

Kone: 'Kazanmak için her şeyi yapmalıyız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demir Grup Sivasspor’un Fildişi Sahilli forvet Arouna Kone, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçıyla ilgili olarak, "Antalyaspor maçını Sivas’ta oynuyoruz ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız." dedi.

Sivasspor’un yeni sezon öncesi İngiltere’nin Everton’dan transfer ettiği Kone antrenman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Göztepe maçında alınan mağlubiyete çok üzüldüğünü belirten Kone, "Osmanlıspor karşısına çok güzel bir galibiyet kazanmıştık ve bunu seri haline getirmek istemiştik. Evde kaybetmek çok büyük bir sıkıntıdır. Bu hafta sonu çok önemli bir maçımız var Antalyaspor’a karşı. Başımızı kaldırıp bu maçı kazanmalıyız ve daha çok çalışmalıyız" dedi.

"Her insan hata yapabilir"

’Göztepe maçının hakemi Halis Özkayha’nın yönetimi hakkındaki düşünceleriz nedir?’ sorusu üzerine Kone, "Maçı sonradan seyrettikten sonra Elderson’un pozisyonunda penaltının yanlış olduğunu gördük. Her insan hata yapabilir. Hakem de hata yaptı orada. Futbolun içinde olabilir bu tip hatalar. Önemli olan biz daha az hata yapmalıyız bu tip pozisyonlarda, bu tip durumlarda. Herkes aynanın karşısına geçip kendi kritiğini yapmalı. ’Sahanın içinde neler yapıyorum veya neler yapmıyorum, hatalarım nedir?’ diye düşünmeli. Her şey Sivasspor için" diye cevap verdi.

"Kazanmak ruhla alakalı bir şey"

Antalyaspor maçının öneminin büyük olduğunu belirten Kone, "İçeride oynuyoruz. İsimler önemli değil. Orada Eto’o var bura da ben. Bu isim meselesi değil, kazanmak ruhla alakalı bir şey. Antalyaspor maçını Sivas’ta oynuyoruz ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız " ifadelerini kullandı.