KPSS'ye hazırlanan gençlere süper fırsat

Elazığ'da gençlerin ilk tercihi olan PEGEM Akademi, 2017-2018 dönemi KPSS hazırlık kursu erken kayıt dönemi, avantajlı bir kampanya ile başladı. PEGEM Akademi'ye erken kayıt yaptıran öğrenciler, bir yıl önceden verilecek 3 aylık ücretsiz kurs desteğiyle rakiplerinden bir adım öne geçme fırsatı yakalayacaklar.

KPSS'ye hazırlanan gençlere süper fırsat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PEGEM Akademi, lise, ön lisans, lisans, öğretmenlik ve alan gruplarına yönelik KPSS hazırlık kursları ile gençleri hedeflerine ulaştırıyor. Kalitesi ve alanında uzman eğitim kadrosuyla KPSS’ye hazırlıkta lider olan PEGEM Akademi tarafından başlatılan kampanya ile 2017-2018 dönemi KPSS hazırlık kursuna 15 Mart tarihine kadar erken kayıt yaptıran adaylar için, bu eğitim döneminde Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ücretsiz Matematik, Türkçe ve Anayasa kursu verilecek.

2017-2018 dönemi KPSS hazırlıklarına bir yıl önceden verilecek ücretsiz ek kurslarla bir adım öne geçecek adaylar, PEGEM Akademi’nin uzman ve tecrübeli eğitmen kadrosuyla sınavlara hazırlanırken, 3 ayda bir düzenlenecek ücretsiz Türkiye geneli deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçme fırsatı yakalayacaklar.