Kulp Belediyesinden eğitim yatırımı

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan okullara yemekhane ve halı saha yapımı ile birlikte 13 okulun tadilatını kapsayan çalışmalarına başladı.

Kulp Belediyesinden eğitim yatırımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan okullara yemekhane ve halı saha yapımı ile birlikte 13 okulun tadilatını kapsayan çalışmalarına başladı.

Kulp Belediyesince, 12 Eylül’de 2 milyon 822 bin 560TL’ye ihale edilen merkez ve kırsal mahallerde bulunan 11 okula yemekhane, 10 okula halı saha ve 13 okula ait tadilat çalışmalarına başladı. Başlatılan çalışmaların 7 ay içerisinde tamamlanacağını dile getiren Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu, “Çocuklarımızın nezih ve sağlıklı bir ortamda yemek yiyebilmeleri, sportif faaliyetlerini yapabilecekleri alanları oluşturmak adına böyle bir proje hazırlayıp hayata geçirdik. 11 adet yemekhane ve 10 adet halı saha yapımıyla birlikte 13 okulumuzun fiziksel yapılarında mevcut olan eksikliklerin giderilmesi adına tadilat yapımına başladık. Çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim alabilmeleri, ülkesine ve toplumuna faydalı bir birey olabilmeleri için elimizdeki bütün imkanları seferber etmiş durumdayız” dedi.