Liseli gençlerden Afrin'deki Mehmetçik'e destek mesajı

Erzincan'da bir araya gelen Gençlik Merkezi üyesi gençler gençler, Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçik'e destek olmak için video çekti.

Liseli gençlerden Afrin'deki Mehmetçik'e destek mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan’da bir araya gelen Gençlik Merkezi üyesi gençler gençler, Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Mehmetçik’e destek olmak için video çekti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek mesajları devam ediyor. Afrin’de terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’lı teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçik’e manevi destek olmak için bir araya gelen Erzincan Gençlik Merkezi üyesi liseli gençler yayınladıkları videolar ile askerlere destek mesajı gönderdi. Gençler videolarda gelecekleri, refahları ve huzurları için canlarını ortaya koyan kahraman Mehmetçik’in her zaman yanlarında olduklarını belirtip dua etti. İşaret dili ile de mesaj yayınlayan gençler "Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızda ki asil kanda mevcuttur. Dualarımız sizinle. Biz de sizinleyiz" diyerek örnek bir davranışta bulundu.

Şehit ağabeyinden de mesaj var

Şehit polis Hakan Can’ın ağabeyi Ercan Can da Afrin’de operasyonda olan güvenlik güçlerine destek vererek "Ben bir şehit abisi olarak güvenlik güçlerimize şunu söylüyorum ’Gözünüz arkada kalmasın. Devletimiz çok büyük. Şehidin ailesine yakınlarına çok güzel bir şekilde sahip çıkıyor. Onların emanetini en iyi şekilde koruyor. Arkada bıraktığınız aileniz için aklınızda bir soru işareti olmasın. Sizler görevinizi rahat bir şekilde yapmaya devam edin. Bizler burada şehit aileleri olarak başımız dik ve gururlu şekilde sizlere dua ediyoruz. Afrin’de görev yapan tüm polisimize, askerimize korucularımıza görevlerinde başarılar diliyor onları Allah’a emanet ediyoruz" dedi.