Maddi hasarlı kaza sonrası silahına sarıldı

Adıyaman'da, iki aracın karıştığı maddi hasarlı kaza sonrası araç sahibi silahıyla çevreye rastgele ateş ederken, olay yerine özel harekat ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Maddi hasarlı kaza sonrası silahına sarıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’da, iki aracın karıştığı maddi hasarlı kaza sonrası araç sahibi silahıyla çevreye rastgele ateş ederken, olay yerine özel harekat ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Eski Zey Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir araç park halindeki bir aracın aynasına çarptı. Kaza sonrası park halindeki aracın aynasının kırılmasıyla araç sahibi ile diğer araç sürücüsü arasında tartışma yaşandı. Kavga esnasında aynası kırılan araç sahibi belindeki tabancayı çıkararak rastgele sağa sola ateş etti. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmazken olay yerine özel harekat ile resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak kaza yapan araç sürücüsü ile kaza sonrası tabancayla rastgele sağa sola ateş eden araç sahibini gözaltına aldı. Öte yandan, polis ekipleri olayda kullanılan bir adet tabanca ile tabancaya ait mermiler ele geçirdi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.