Maden ocağında göçük!

İzmir'in Kınık ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen kısmi göçükte 22 işçi hafif şekilde yaralandı.

Maden ocağında göçük!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kınık ilçesinde bir kömür madeninde meydana gelen kısmi göçükle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kınık ilçesinde bir kömür madeni işletmesinde kısmi bir göçük olduğu ilk belirlemelere göre can kaybı ve ağır yaralı kimse olmadığı, 22 hafif yaralının 112 ekiplerince Kınık ve Bergama Devlet Hastanelerine sevk edildiği hususu, kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

BAKAN DÖNMEZ: "CAN KAYBIMIZ YOK, 22 MADENCİMİZ HAFİF YARALI"

İzmir’in Kınık ilçesinde bir kömür madeni işletmesinde  meydana gelen göçük hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Maden ocağındaki bütün işçilerimiz tahliye edildi. Madende güvenlik önlemleri alındı. Ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İzmir Kınık'taki maden ocağında meydana gelen kısmi göçükte yaralanan madenci kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybımız yok. 22 madencimiz hafif yaralı, yaralılarımız bölge hastanelerinde tedavi altına alındı” dedi.

İZMİR VALİSİ KÖŞGER: "KISMİ MADEN GÖÇÜĞÜNDE 22 VATANDAŞIMIZ HAFİF YARALI"

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kınık ilçesinde meydana gelen kısmi maden göçüğüne ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Kınık ilçemizde meydana gelen kısmi maden göçüğünde maden tümüyle tahliye edilmiş olup, göçük altında kalan vatandaşımız yok. Vefat eden veya ağır yaralı vatandaşımız yok. Bir kısmı ayaktan tedavi olmak üzere Kınık ve Soma Devlet Hastanelerinde 22 vatandaşımız hafif yaralıdır." ifadelerini kullandı.