Mehmet Özhaseki trafik kazası geçirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eşi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'nın Serik ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Mehmet Özhaseki trafik kazası geçirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, akşam saatlerinde Serik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side Mahallesi’nde bir toplantıdan dönen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eşi ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in bulunduğu araç kaza yaptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Özhaseki, eşi ve Menderes Türel, Serik Devlet Hastanesine kontrol amaçlı sevk edildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

KAZA GEÇİREN ÖZHASEKİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Geçirdiği kaza sonrası açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Şahsımı ve ailemi yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Özhaseki, AK Partili Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın da bulunduğu araçta trafik kazası geçirdi. Burnunda kırık olduğu tespit edilen Mehmet Özhaseki ile Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

"RABBİM EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN"

Burnundan bir operasyon geçiren Özhaseki, istirahat etmek üzere odasına alındı. Özhaseki, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Dün Antalya’da yaşadığımız trafik kazası nedeniyle arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten, şahsımı ve ailemi yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilgi ve alakaları için şükranlarımı arz ediyorum. Gerek hastaneye gelerek, gerek telefonla arayarak, gerek mesaj göndererek, gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim eksikliğinizi göstermesin, milletimizi her türlü kaza ve afetten muhafaza buyursun" ifadelerinde bulundu.