MHP'den işçilere destek: 'Yanlarındayız'

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, işçilerin yanında olduklarını belirtti.

MHP'den işçilere destek: 'Yanlarındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Alacakaya ilçesindeki Ferrokrom tesislerinde çalışan işçiler, banka promosyonu, ikramiyeleri ve taban maaşlarına zam taleplerinin karşılanmaması nedeniyle grev başlatmıştı.

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Milletvekili Semih Işıkver, işçilerin taleplerine destek vererek, yanlarında olduklarını belirtti.

Yunus Bal, "İşçi kardeşlerimiz, ülkemizin her köşesinde ve her sektörde alın teri dökerek, emek vererek ve üretimde bulunarak toplumun temel taşını oluşturmaktadır. Ne yazık ki, birçok işçimiz hala adil olmayan çalışma koşulları ve düşük ücretlerle mücadele etmektedir" dedi.

ALİ RIZA YILDIRIM'A TEPKİ

Ferrokrom İşletme sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın medyaya yansıyan ifadelerine de değinen Yunus Bal, "Ali Rıza Yıldırım’ın medyaya yansıyan diyalog ve ifadelerini şiddetle kınıyoruz. Sağduyu ve anlayışla hareket etmesi gerekirken işçilere karşı kullandığı üslubu kendisine yakıştırmıyoruz. İlimiz milletvekillerini zan altında bırakan yakışıksız ithamlarından dolayı açıklama yapmaya davet ediyoruz. Aksi takdirde gereken cevap misliyle verilecektir" dedi.

İşçilerin taleplerinin karşılanması için mücadelenin süreceğini vurgulayan Bal, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.