MHP İl Başkanı Avşar'dan Bahçeli'nin kararına tam destek

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamasına MHP İl Başkanı Bülent Avşar tam destek vererek, Liderimizin verdiği kararın sonuna kadar yanındayız dedi.

MHP İl Başkanı Avşar'dan Bahçeli'nin kararına tam destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamasına MHP İl Başkanı Bülent Avşar tam destek vererek, “Liderimizin verdiği kararın sonuna kadar yanındayız” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İhlas Haber Ajansı Malatya Temsilciliğini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, yaptığı açıklamada devlet bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı destekleme kararına sonuna kadar destek verdiklerini söyledi. Avşar, “Ülkemiz bir 15 Temmuz darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Ondan sonra siyaset çok değişti. Ülkenin sıkıntılarını üst üste arttığından dolayı genel başkanımız bu konuda daha önceki her şeyi bir kenara bıraktı, söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedi. Liderimizin dediği gibi “önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’. Onun tek terdi Türkiye’dir. Türk sevdalısı, Türkiye sevdalısı bir liderimiz var. Olması gereken de budur. Liderimizin verdiği kararın sonuna kadar yanındayız. Ne emrediyorsa biz onu uygulayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz Cumhurbaşkanlığına aday çıkarmayacağız. Mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimizi 1bildirdik. Bundan sonraki süreci hep birlikte yaşayıp göreceğiz”dedi.

15 Temmuz darbe girişimi esnasında Ankara’da siyasi parti olarak açık olan tek partinin MHP olduğunu ifade eden Avşar, “Genel başkanımız, darbeye karşı olduklarını ve hükümetin, devletin yanında olduğunu söylemesi ile bütün Ülkücüler meydanlara inip darbeye karşı durdular. Bundan sonra siyaset değişmeye başladı” diye konuştu.

10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Avşar, ziyarette İHA Malatya Temsilcisi Cahit Özçelik’e Türk Bayrağı ve Kuran’ı Kerim hediye etti.