MHP Lideri Bahçeli'den son dakika açıklamaları!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli'den son dakika açıklamaları!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bahçeli, iç ve dış politikadaki sıcak konuları değerlendirdi, çok net ifadeler kullandı. Bahçeli, Türkiye'de sokakların karıştırılmaya çalışıldığını belirtti, "azı alçak kalem sahipleri ve televizyon sunucuları ateşle oynamaktadır. Neymiş, sokak hazır, muhalefetin silkelenmesi gerekiyormuş. Hele bir çıksınlar sokağa da, görsünler anyayı Konya'yı, acıklı şekilde görsünler dünyanın kaç bucak olacağını, hodri meydan." dedi.

Bahçeli, 'İslam dini krizde' açıklaması yapan, alçak ifadeler ile reformdan bahseden Macron'a ise deyim yerinde ise ateş püskürdü. Bahçeli, "Dinin sahibi Allah'tır, Macron'un sahibi kimdir?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Hatay'daki önlenen saldırı girişimine değindi, ABD'nin uyarısını hatırlattı. Bahçeli, ABD'nin bu hamlesinin kuşkuları artırdığını ifade etti.

ESKİ SAĞLIK BAKANI OSMAN DURMUŞ İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle...

Prof. Dr. Osman Durmuş'u kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Osman Durmuş, inanmış bir ülkücü, çalışkan bir hekim, başarılı bir siyasetçi, ahlaklı bir insan, kısacası adam gibi adamdı. 57. Cumhuriyet Hükümeti'nde Sağlık Bakanı olarak görev almış, gayreti, tecrübesi ile taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştır. Osman Durmuş'a rahmetler niyaz ediyorum, ailesine, sevenlerine, camiasına sabır ve metanet diliyorum.

Tarih anlayışımız devri, coğrafya anlayışımız dönemsel değildir.