MHP'ye Pasinler'de sevgi seli

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı Pasinler ilçesinde miting gerçekleştirdi.

MHP'ye Pasinler'de sevgi seli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı Pasinler ilçesinde miting gerçekleştirdi.

MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından koordine edilen Pasinler İlçe miting programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, MHP Pasinler İlçe Başkanı Abdullah Kaya katıldı.

Pasinler halkının yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Cumhur ittifakını anlatı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, “MHP’nin devletin ve milletin yanında olduğunu, düne kadar yollara bomba döşeyen, yol kesip vatandaşlara kimlik soran terör örgeütünün MHP sayesinde başını kaldıramayacak hale geldiğini” dile getirerek, “Türk milletinin istikrarı için, Cumhuriyetimizin kurucu felsefesinin ebediyete kadar devam etmesi için, milletimizin huzuru ve devletimizin bekası için MHP’ye oy vermelisiniz” dedi.

Miting sonrası İlçe esnaflarına ve vatandaşlara yönelik gezi yapıldı. İlçe ahalisiyle sohbet eden başarılı il başkanı Naim Karataş, “Türkiye’nin güçlenmesi ve milletimizin eşsiz yükselişi MHP’nin güçlenmesiyle orantılıdır” diyerek vatandaşlardan MHP’ye ve Cumhur İttifakına destek istedi.