Milletvekili Bulut Elazığ'da

AK Parti MKYK üyesi, Elazığ Milletvekili ve Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile Elazığ'da çeşitli temaslarda bulundu.

Milletvekili Bulut Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Usta ve Bulut, burada İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve parti yönetimiyle bir araya geldi.

Ardından Elazığ Belediyesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Leyla Şahin Usta ve AK Parti Elazığ Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Başkan Mücahit Yanılmaz ile görüştü.

Belediye ziyaretinin ardından İl Özel İdaresini ziyaret eden heyet, burada yapımı devam eden İpek Yolu Uluslararası Gençlik ve Çocuk Merkezi hakkında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Toplantının ardından Çayda Çıra Mahallesi, Fırat Üniversitesi Teknokent karşısında yapımı tamamlanmak üzere olan Uluslararası İpekyolu Gençlik ve Çocuk Merkezini yerinde gezen Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve AK Parti MKYK üyesi Metin Bulut’a Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ilgili kurum müdürleri ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti.

ELAZIĞ BENİM İÇİN AYRI BİR ÖNEM TAŞIYOR

Seçimlerin ardından Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından ilk ziyaretini memleketi ve seçim bölgesi Konya’ya ardından ise ikinci ziyaretini Elazığ’a yaptığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Elazığ’ın kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu” ifade ederek şöyle konuştu:

“Nazik ev sahipliğiniz ve misafirperverliğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Elazığ da hem vatandaşlarımızla buluşmak hemde MKYK Üyemiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut beyefendiyle birlikte Koordinatörlüğünü yaptığımız, Türkiyede bir ilk olan Uluslararası İpekyolu Gençlik ve Çocuk Merkezimizin son durumunu yerinde görmek istedik. İnanıyorum ki tamamlanmasıyla birlikte bu proje sadece Elazığ değil, tüm Türkiye de ve hatta diğer ülkelere örnek olacak bir eser olarak gençliğimize hizmet verecek.

BULUT: “GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut: ”Parti teşkilatında birlikte uyum içerisinde çalışmalar yaptıkları Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta ile Uluslararası İpekyolu Gençlik ve Çocuk Merkezi projesinde de birlikte görev aldıklarını ve özellikle bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir desteğini gördüklerini ifade ederek kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.