Milletvekili Bulut, müjdeyi verdi!

Elazığ AK Parti Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, eski devlet hastanesinin Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildiğinin müjdesini verdi.

Milletvekili Bulut, müjdeyi verdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’a kazandırılan Elazığ Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesinin hizmete girmesi ile boşalan Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesinin ne olacağı konusu bir süre gündemi meşgul etmişti.

Bu süreçte Eğitim Araştırma Hastanesinin yerinin Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilme sürecini yakından takip ettiklerini anlatan Milletvekili Bulut, Bu alanda bir eğitim kampüsü oluşturulacağını aktardı.

Bu süreçte ilgili sahanın devredilmesi konusunda Sağlık Bakanlığı ile sürekli diyalog halinde olduklarını dile getiren Bulut, şunları söyledi:

“Partimizin MKYK toplantında konuyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a arz etmiştik. Hatırlanacağı üzere son il başkanları toplantısında Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları söz alarak Cumhurbaşkanınıza talebimizi yeniden arz etmişti. Tüm bu çabalar karşılık buldu. Ve şehrimizin istediği oldu! Bugün mutlu sona ulaştık. “

Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı yerinde ziyaret ederek gerekli imzaları attıklarını belirten Bulut, ”Eğitim Araştırma Hastanesinin Yerleşkesi Milli Eğitim İl Müdürlüğüne devredildi. Bu alan binalarıyla birlikte eğitim kampüsüne dönüştürülecek.” dedi.

Bulut, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın Elazığ’la ilgili her konuda yanlarında olduğunu söyledi.

SONDAKİKA23.COM - HABER MERKEZİ