Milletvekili Bulut'tan Maden ile ilgili sevindiren haber

Elazığ'da uzun bir süre gündemi meşgul eden Maden ilçesiyle ilgili gelişmeler olumlu sonuç verdi ve Milletvekili Metin Bulut'un girişimleri sonucu 'Maden ilçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2. Maddesi gereğince riskli alan ilan edildi.'

Milletvekili Bulut'tan Maden ile ilgili sevindiren haber
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"MADENLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADIK"

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut; “Maden ilçemizi ve buradaki hemşehrilerimizi ilk günden itibaren yalnız bırakmadık, defa yeten onlarla bir araya geldik. Onları dinledik, isteklerini not aldık.

"KONUYU CUMHURBAŞKANIMIZA TAŞIDIK"

Ankara’da özellikle bürokrasi anlamında yapmış olduğumuz çalışmaların ardından İl Başkanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte durumu Sayın Cumhurbaşkanınıza ilettik. Gelinen son durumda, Elazığ’ımızın Maden İlçesi Camii kebir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan şuan riskli alan ilan edilmiş oldu” dedi.

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDEDEĞİZ"

Milletvekili Bulut; “Resmî Gazete de yayımlanan bu sevindirici gelişmenin ardından süreci takip etmeye edeceklerini” belirterek şöyle konuştu:

“Daha öncede söylediğimiz gibi Maden’i kaderine terk etmeyeceğiz. Bundan sonrasında da inşallah Madenle ilgili daha güzel gelişmeler olacak. Halkımız için ferah tutsun. Bu güzel gelişmenin ilimize, Maden ilçemize ve Madenli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.