Milletvekili Erol: 'Girişimlerimiz sonuç verdi'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Eti Krom işçilerinin grev sürecinde verdiği destekle taleplerinin kabul edilmesini sağladı. Erol, girişimlerinin sonuç vermesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Milletvekili Erol: 'Girişimlerimiz sonuç verdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Eti Krom işçilerinin haklarını aramak amacıyla başlattıkları grev sürecine başından beri destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, işçilerin taleplerinin kabul edilmesiyle sona eren grevin ardından memnuniyetini dile getirdi.

Milletvekili Erol, CHP heyetinin Elazığ’a gelmesini sağlayarak sorunun yerinde tespit edilmesinde büyük rol oynadı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i bilgilendirerek konunun Türkiye gündemine taşınmasına vesile oldu.

Eti Krom Fabrikası’nda grev yapan işçilerin taleplerinin kabul edilmesi ve iş başı yapmalarının ardından, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Gürsel Erol, girişimlerinin sonuç verdiğini ve Eti Krom yetkililerinin işçilerle uzlaşma sağladığını belirtti.

Erol açıklamasında, "Girişimlerimiz nihayet sonuç verdi ve Eti Krom Holding yetkilileri çağrılarımıza yanıt vererek işçi kardeşlerimizle uzlaşma sağladı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak emekçinin her zaman yanında olduğumuzu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde bu süreçte de gösterdik. En yüce değer emeğin ve alın terinin mücadelesine sahip çıkan başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, bölgeye gelerek emekçilerin haklı taleplerine destek veren Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekili heyetimize, il örgütümüze ve sağduyu çağrımıza yanıt veren Eti Krom yöneticilerine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.