Milletvekili Erol: 'Gün, birlik olma günüdür'

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası mahalleleri ve ilçeleri gezerek hem vatandaşlara yardımcı olmaya hemde onların dertleri ile dertlenmeye devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Erol: 'Gün, birlik olma günüdür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maden ilçesine giden  Milletvekili  Gürsel Erol, İlçe Belediye Başkanı Orhan Yavuz’la görüşüp, Maden ilçesi ile ilgili son durum hakkında bilgi aldı. Daha sonra ilçe sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen  Erol’a CHP Maden İlçe Başkanı Fethi Artuç da eşlik etti.

Vatandaşların her zaman yanında olduklarını belir ten Milletvekili Gürsel Erol,“Bugün Maden ilçemizde depremden etkilenen hemşehrilerimizle bir araya gelerek, talep edilen eksiklikleri konuştuk. Maden ziyaretimiz kapsamında, Belediye Başkanı Orhan Yavuz’u makamında ziyaret ettik. Yaşadığımız elim deprem hadisesi nedeniyle ilçemizin problemlerini konuştuk. İlçe Başkanımız Fethi Artuç’tan  bölgenin ihtiyaçlarının tespiti ile ilgili görüşme yaptık.  Bugünlerde birlik olmalıyız. Gün birlik olma günüdür.  Siyaseti bir tarafa bırakıp hepimiz birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket etmeliyiz. Deprem yaralarını dayanışma ile sarmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın her talebiyle tek tek ilgileniyoruz bu bizlerin asli görevidir. İnşallah bu mağduriyetlerin en kısa zamanda giderilmesi için tüm uğraşları veriyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun”dedi.