Milletvekili Nazırlı'dan müjde!

Elazığ, Ağustos ayında gerçekleşecek olan THY Strateji Toplantısı'na hazırlanıyor. Bu önemli etkinlik, şehrin tanıtımı ve turizmi için büyük bir fırsat.

Milletvekili Nazırlı'dan müjde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ, Ağustos ayında gerçekleşecek olan Türk Hava Yolları (THY) Strateji Toplantısı için hazırlıklara başladı.

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ı ziyaret ederek bu önemli etkinliği duyurdu.

Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Elazığ'da yapılacak olan bu toplantının şehrin tanıtımı ve turizmi için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Milletvekili Nazırlı, Elazığ'da gerçekleşecek toplantının hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ ile birlikte THY Genel Müdürlüğü yetkilileriyle bir toplantı daha gerçekleştirdi.

Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Elazığ muhteşem bir toplantıya hazırlanıyor. Şehrimizde gerçekleşecek olan THY Yönetim Kurulu Toplantısı'nın hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Ahmet Demirdağ ile THY Genel Müdürlüğümüzde görüşmelerimizi gerçekleştirdik" dedi.

Nazırlı, toplantıya bloggerlar, iş insanları ve önemli simaların katılacağını belirterek, "Elazığ programında basın toplantılarından kültür turlarına kadar çok kapsamlı bir hazırlık yapıyoruz. Her fırsatta şehrimize desteğini gösteren THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat ve yönetimine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.