Milletvekili Nazırlı'nın kurum temasları

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'da ki programı kapsamında kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Nazırlı'nın kurum temasları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Nazırlı Elazığ'da ki programı kapsamında kurum ziyaretlerine ilk olarak TEİAŞ ile başladı. TEİAŞ'in Elazığ'a yapmış olduğu yatırımları dinleyen Nazırlı ''TEİAŞ'ın yapılan çalışmalar ışığında Sahipsiz Elazığ söyleminin yanlış bir söylem olduğunu bir kez daha ispatlamış olduk" dedi. Nazırlı çalışmalarından dolayı TEİAŞ Bölge Müdürümüz Ahmet Saraç'a teşekkür etti.

Kurum ziyaretlerine devam eden Nazırlı Aile ve Sosyal Hizmetler ziyaretiyle devam etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen tarafından yapılan çalışmaları dinleyen Nazırlı çalışmalarından dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Sait Çeçen'e Teşekkür ederek sonra ki programı Olan Tarım İl Müdürlüğüne geçiş yaptı.

Tarım İl Müdürlüğünde Tarım İl Müdürümüz Ali Kılıç Başkanlığında yapılan toplantıda verilen brifingleri ve çalışmaları dinleyen not alan Nazırlı '' Aldığımız notları Tarım Bakanımız İbrahim Yumaklı Beye ileteceğiz'' şeklinde ifade etti.

Bir sonra ki durağı İl Ticaret Müdürlüğü olan Nazırlı İl Ticaret Müdürü Bilal Öztürk'ü makamında ziyaret ederek vermiş olduğu değerli bilgileri dinledi ve notlarını alan Nazırlı Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Ticaret İl Müdürlüğünden ayrıldı.